top of page

Prøv motocross. Sgu!


Du kender ham! Ham i din vennekreds der har en enkelt veterankamp, og et halvt slag dart, som eneste præstation på sit sportslige CV efter 47 år. Han har tendenser til at påstå at han sagtens kan køre motocross, når bølgerne går højt, og det selvom han er blacklistet i alle databaser i transportministeriet, og skal vise både ID og pas, for bare at købe en ladcykel. "Pis'nemt. Det satanedeme' bare at gi' gas!" Du ryster på hovedet. Han burde prøve det så!

I virkeligheden burde alle prøve det, for Danmarks bedste motorsportsgren, kan altid blive større! Og du har sikkert en i din vennekreds eller familie, der drømmer om at komme ud og prøve, men som ikke rigtig ved hvordan de skal gribe det an. Eller måske du sidder med den følelse selv? Det er her prøvmotocross.dk kan komme dig til undsætning!

For hos prøvmotocross.dk kan du nemlig få en fornemmelse af at køre offroad på motorcykel, inden du kaster dig helhjertet ud i det. Det er den slags tiltag som vores sport har brug for, for jo flere vi er, jo mere har vi at sige – i alle aspekter! (Hvem gider se på Tour de France? Vi vil have MXGP til Randers! Eller Næver! Hvis vi ville glo på pedaler og personer spraglede sko, så spadserede vi forbi den lokale børnehave i stedet.)

Så hvis vi nu lige slår et slag for, at tiltag som prøvmotocross.dk, breder sig til alle offentlige arrangementer på tværs af landet, så står vi pludselig med meget bedre kort på hånden. Motocross er fantastisk, men vi bliver nødt til at lokke folk til med en hjælpende hånd, for det kan virke uoverskueligt, når man betragter det udefra.

Æ’ Skriverkarl er sikker på at det gamle kongerige vrimler med kanaljer der bare venter på en chance, for at komme ud og ryste syren ud af gasarmen. Det er alle de drenge og piger vi skal have aktiveret, så lad os løfte i flok. Vi skal bare have dem i nettet, så forlader de første sporten, når de for sidste gang sejler afsted på den Cagiva, med hjemmelavede gaffelbælge.

Du kan jo starte på prøvmotocross.dk! Afsted! Spred det glade budskab.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page