top of page

Gryning på ferie med titel

Mathias Gryning har jagtet titlen som dansk mester for hold i nogle sæsoner, men på hjemmebane i søndags lykkedes det endelig. Sammen med Benjamin Strate og Nikolaj Larsen tog han titlen, og vi fik en status ovenpå strabadserne. 

Mathias Gryning: "Sidste løb på sæsonen, bød på Hold DM på hjemmebane. 

Efter at DM-sæsonen sluttede, var jeg utrolig skuffet over min placering, på trods af at jeg i starten af sæsonen ingen forventninger havde, og egentlig bare skulle ud og have det sjovt igen, men konkurrence-genet kom frem og jeg sigtede imod mere og mere. Derfor var jeg opsat på at gøre en rigtig god figur i Næstved og slutte sæsonen af på en god måde. 

Weekenden i Næstved forløb egentlig også rigtig fornuftigt, med en god tid i kvalifikationen, en suveræn heatsejr, skønt sidste heat desværre bød på lidt problemer med brillerne, da regnen kom og jeg ellers var på vej til at presse på for endnu en heatsejr. Banen var meget teknisk svær, med en masse spor, og det er noget jeg rigtig godt kan lide, så jeg havde helt klart håbet på at gå 1-1. Dog lykkedes det for min holdkammerat at tage sejren i andet heat, så alt i alt var det rigtig godt. 

Jeg var på hold med Benjamin Strate og Nikolaj Larsen, to drenge som jeg har brugt rigtig meget tid sammen med og trænet sammen med i flere år, så at kunne vinde sammen med de to var rigtig stort. Begge drenge gjorde det sindssygt godt og kæmpede alt hvad de kunne. Strate med et voldsomt styrt i første heat og en vanvittig opkørsel, og Nikolaj med et comeback til sporten efter to år.  

Nu er jeg taget ud og rejse til Thailand med nogle venner, og så håber jeg på snart at kunne finde ud af hvad der skal ske i sæson 2020. 

Jeg har fået en 2-takter jeg skal ligge og lege lidt på i hvert fald, og så må vi se hvad der sker!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page