Tang rykker indendørs

Mathias Tang har ikke haft den heldigste sæson, men han har nu besluttet at søge lykken indendørs i stedet. Vi ved at han elsker supercross, så vi tog en snak med ham, om at genfinde heldet og glæden, under tag. 

Mathias Tang: "Min DM-sæson taler nok for sig selv. Jeg må indrømme at jeg er lidt lettet over at sæsonen er slut, da intet er gået som jeg ville i år og jeg har været ramt af mange uheldige ting 

Men ja, det der skulle være off-season er blevet til SX-season i stedet. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg brænder ret meget for supercross efterhånden og jeg har allieret mig lidt med Frederik Goul her i efteråret, hvor vi har nogle træningsture til SX-baner, så jeg er bedre forberedt end nogensinde før. 

Jeg har været så heldig at få start til hele ADAC SX Cup i rå, for ALFA Suspension, og så skal jeg køre Dutch supercross i Zuidbroek og Goes for samme team. 

Og så er planen da at jeg er at finde bag bommen til Herning Supercross igen næste år. 

Jeg dr super glad for at få chancen og har så mange gode mennesker med mig hele vejen, det har gjort jeg har fået motivationen igen efter en l****-sæson!"

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.