Rasmus Krogh Jørgensen ny teammanager for Husqvarna i MX2


Der har længe været hvisket i krogene, men først nu er det endeligt bekræftet. Rasmus Krogh Jørgensen bliver ny teammanager for Husqvarna i VM MX2, og altså derved for Thomas Kjer Olsen, som han har trænet de sidste mange sæsoner. RKJ, der netop er blevet 28 år, har gjort kometkarriere i VM, og tager altså nu skridtet op og får ansvaret for et fabriksteam. Den nye struktur kommer til at hedde Nestaan MX, og kommer også til at tælle Jed Beaton, og det hollandske talent, Kay de Wolf. I det hele taget kommer teamet udadtil til at ligne det setup der har været i år, nu er det bare med en dansker til at trække i trådene også. Rasmus selv, glæder sig til den nye udfordring.

Rasmus Krogh Jørgensen: "Først, vil jeg gerne takke Robert Jonass, Diego Clement og Kay Hennekens for deres tiltro til mig, og jeg er virkelig taknemmelig for muligheden. At fortsat være en del af en så stor og erfaren motorsports-familie som Husqvarna, er virkelig en ære. At tage skridtet ind som teamanager, er virkelig noget jeg er 100% fokuseret på, og det er en ny og spændende udfordring, som jeg virkelig ser frem til. Jeg tror på at mit tidligere engagement og involvering i motocross, giver mig hvad der skal til, for at bringe Husqvarna i front i MX2. Vi har mange passionerede, hårdarbejdende og dedikerede folk i teamet, alle klar til 2020 og VM i motocross! Vi er alle fuldt engagerede i at bringe succes til Thomas, Jed og Kay!"

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder