Amerikansk og tysk sejr i Zuidbroek

Første aftens sejr i hollandske Zuidbroek gik til amerikanske Tyler Bowers i SX1, og Brian Hsu i SX2. Der var desværre ingen danskere der klarede den til finalen, hvor last chance inden finalen blev endestationen for Frederik Goul, Kim Sørensen og Kenneth Kaalund. Danskerne har en chance igen i morgen. 

Lørdag SX1: 1 Tyler Bowers USA Kawasaki 2 Justin Starling USA Suzuki 3 Ryan Breece USA Yamaha 4 Greg Aranda F Kawasaki 5 Charles Lefrancois F Suzuki 6 Filip Neugebauer CZ Kawasaki 7 Carlen Gardner USA Honda 8 Ludovic Macler F Honda 9 Dominique Pascal Thury D KTM 10 Julien Lebeau F Kawasaki 11 Fabian Izoird F Kawasaki 12 Angelo Pellegrini I Honda SX2: 1 Brian Hsu D KTM 2 Kevin Moranz USA Suzuki 3 Pierre Lozzi F Husqvarna 4 Calvin Fonvielle F Kawasaki 5 Hakon Fredriksen Nor Yamaha 

Der var mange klasser i aktion, og i den nationale SX2 klasse, var der blandt andet sejr til Lucas Ankjær. Find alle resultater her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1744284

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.