top of page

Dehnhardt tilfreds med året


Er der nogen der har været hele følelsesregistret igennem i år, så har det været Kasper Dehnhardt. Fra at føre DM i 125cc, til at brække skinnebenet, til blive diskvalificeret for at få at vide, at han havde glemt at tage chokeren ned, til at vinde sæsonens sidste DM-heat. Under alle omstændigheder, så har sjællænderen haft lidt af et gennembrudsår, og derfor ville vi da gerne høre, hvad der skal ske til næste år, ligesom han også satte et par ord på sin sæson i år.

Kasper Dehnhardt: "2019 startede godt ud. Jeg vandt de 4 første heat i DM junior 125cc, på Næstved og Randers. Så kom 3. afdeling på Holstebro, hvor jeg blev 5’er, hvilket var ret irriterende. Plus så hjalp et par styrt heller ikke på dagen. Onsdagen efter Holstebro var jeg ude og træne på Vordingborg, banen var fugtig med spor på opkørslerne og nedkørslerne. Jeg sprang et hop og valgte et andet spor på nedkørslen end jeg plejede. Der var en stor knold i sporet som slog maskinen skævt, så jeg blev kastet af og ramte jorden hårdt. Jeg kunne ikke gå på mine ben, så vi tog på hospitalet, hvor vi fandt ud at jeg havde forstuvet begge min ankler og brækket mit højre skinneben. Lægerne sagde at der nok ville gå 3-4 uger før mit skinneben ville være godt igen. Hvilket var fint, fordi den næste afdeling af DM på Aalborg først var om 3½ uge, så jeg burde være frisk igen der.

Da det blev tid til at køre den 4. afdeling, var jeg dog godt klar over, at jeg ikke ville kunne stille noget op. Det gjorde ondt hver gang jeg kørte hen over et bump på banen, hvilket gjorde det umuligt for mig at køre hurtigt. Jeg kørte dog stadig med på dagen, for at få skrabet nogle point sammen, men jeg endte alligevel med at miste den røde nummerplade.

I Svendborg fik jeg i første heat en andenplads og i andet heat blev jeg diskvalificeret på grund af at jeg fik verbal hjælp uden for repzonen på sightinglap. Sidste afdeling i

Sønderborg var en god dag. i første heat lavede jeg en fejl da jeg lå 3’er, men jeg fik kørt mig op på en 3. plads igen. I 2. heat havde jeg en lidt heldig start, hvor jeg lå 1’er. Jeg holdt førstepladsen resten af heatet. Hvilket helt klart var en fed afslutning på sæsonen. Med skader uheld osv. blev det til en samlet 4 plads. Det var måske ikke lige hvad jeg havde håbet på, men det er stadig godkendt.

Når jeg ser tilbage på 2019 synes jeg, at det har være et godt år. På trods af skader osv. har der været en masse gode resultater og øjeblikke, samt god kørsel. Så alt i alt har det været et fedt år. I 2020 skal jeg fortsætte mit samarbejde med NR-Service. Støtten fra teamet i år har helt klart været en stor faktor i mine resultater. Uden dem, ville jeg ikke have kunnet præstere ligeså gode resultater som jeg gjorde i år. Så en kæmpe tak skal lyde til dem, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet i 2020. I 2020 skal jeg køre på en KTM 250sxf i disse mesterskaber: B-DM, SM, og så satser jeg på at kunne være med til A-DM!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page