top of page

- Troede ikke det kunne lade sig gøre


Vi kunne selvfølgelig ikke have en crosskarl til at tryne alle de andre talenter på landsdækkende TV, uden lige at få en status fra hovedpersonen selv. Så vi fik et par ord med Alex Porsing, ovenpå sejren i Danmark har Talent her i weekenden.

Alex Porsing: "Jamen, det føltes helt sindsygt at vinde. Jeg er vildt glad for at kunne være fortaler og ansigt udadtil, for MX og selvfølgelig FMX i Danmark. Det har været rigtig spændende at være med, men det var faktisk min manager og bedste ven, der meldte mig til for sjovs skyld - så det var lidt random, men meget sjovt nu hvor det er overstået! Jeg har lært noget hver gang jeg har deltaget i TV-programmer, og det det samme hver gang. At man skal være opmærksom, hvis man gerne vil have sit budskab ud, uden det bliver forvrænget. Heldigvis har min manager gjort et godt stykke arbejde, så det hele lykkedes på måden jeg gerne ville have det. Jeg fik ideen til mit blind jump af en ven fra Tyskland, og prøvede det første gang for publikum i Tyskland. Da jeg kom på at kombinere det med et flip, troede jeg først ikke selv det var muligt, men jeg begyndte at træne med mindre og mindre syn og til sidst fungerede det. Jeg ved at det har har givet sporten et rigtig godt ry pga min optræden og mit budskab. Jeg tror jeg har slået en masse fordomme væk omkring vores verden og at vi alle sammen er vilde og vanvittige. Jeg tror, og håber, at det bliver nemmere for kørere her i landet at få sponsorater og støtte, på grund af det jeg har gjort, så lidt gensidig anerkendelse alle os med den samme passion imellem, håber jeg vel også lidt på. Jeg har heldigvis fået sindsygt meget støtte fra cross-verdenen, og det er jeg vanvittig glad for! Pengene skal bruges på et velgørenhedsprojekt i nordøst Thailand, så der er nok at gå i gang med."

Foto: TV2

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page