top of page

Ankjær og Smith strålede i Chemnitz


Igen i år er den tyske ADAC SX Cup stærkt besat fra hele verden, men der er heldigvis danskere der tager kampen op. I går blev første aften af anden afdeling kørt i Chemnitz, og her var der igen danskere i fokus - som vi efterhånden har vænnet os til at der er, når der køres internationalt.

Lucas Ankjær debuterede i den tyske serie, i SX2-klassen, og det gjorde han faktisk så godt, at han kørte sig direkte, hele vejen til finalen. Her slap heldet dog op, men for en debut, må det siges at være virkelig godt gået. Samtidig var der også blevet plads til en 125-klasse i Chemnitz, og den satte Magnus Smith sig tungt på, med en sejr i gårsdagens heat, for at runde de to FAM-drenges aften solidt af. Mathias Tang og Frederik Goul Jensen var ikke langt fra showet, og de får alle fire chancen igen senere i dag.

Resultater:

Finale SX1:

1. Ryan Breece

2. Borris Maillard

3. Charles Lefrancois

4. Mike Alessi

5. Matt Goerke

6. Justin Starling

7. Nique Thury

8. Tyler Bowers

9. Hugo Basaula

10. Nick Schmidt

Finale SX2

1. Robbie Wagemann

2. Kevin Morantz

3. Dare DeMartile

4. Dylan Woodcock

5. Lance Kobusch

6. Clement Briatte

7. Jimmy Clochet

8. Jayce Pennington

9. Carl Ostermann

10. Jerome Bussink

11. Lucas Ankjær

12. Gabriel Chetnicki

Finale 125:

1. Magnus Smith

2. Petr Rathoursky

3. Pius Bergmann

4. Justin Weirauch

5. Carl Massury

Alle resultater her: https://www.supercross-chemnitz.de/de/Event-2019/Ergebnisse_1309.html?sid=PuXt8kDaMA6i5051bMetEvINO5jsnX3h

Livestream-link bliver nok først smidt op en time før det starter - det gjorde det i hvert fald i går. Men det kommer formodentlig til at ligge på denne profil på Youtube, ligesom i går: https://www.youtube.com/user/ChemnitzArena/

(Ellers poster vi linket direkte på vores Facebook-side igen!)

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page