top of page

Goul knokler på for mere


Den tyske ADAC SX Cup ruller, og en af dem der havde set frem til det, er Frederik Goul Jensen. Han kører sin første hele sæson i SX1 i det tyske, og det har indtil videre været en blandet fornøjelse for danskeren. Vi fik en status fra ham, ovenpå de to første afdelinger.

Frederik Goul: "Hvad skal jeg sige, ADAC er ikke startet så godt som jeg håbede på. Det er min første fulde sæson i SX1, som jeg er rigtig glad for at jeg fik muligheden for. Vi startede i Stuttgart, hvor jeg havde forhåbninger om at komme med i semifinalen begge aftner - og med lidt held finalen. Men sådan skulle det ikke være. Jeg kørte virkelige ikke godt den første aften, så den glemmes så hurtigt som muligt. Jeg fik tænkt lidt over tingene til om lørdagen, hvor det gik meget bedre. Jeg kunne se i træningen, at jeg var meget tæt på at kunne gå direkte. Vi fik ændret lidt på cyklen til tidskval', og jeg følte mig rigtig godt tilpas. Jeg kørte så mit fordæk af i tidskvalen - hvordan det kunne ske ved jeg ikke - og jeg nåede kun 3 omgange, så jeg fik ikke nået at sætte en god tid. Vi nåede kun lige at få lavet cyklen klar til LCQ, hvor jeg kommer ind bag startbommen, lige da de viser 15 sekunder-skiltet, så jeg kommer til at holde helt ude. Sidst fra start, men jeg kører mig hurtigt op som nummer 4 - som er den sidste plads videre. Jeg får egentlig lavet et hul, men det bemærker jeg ikke, så jeg bliver ved at presse, laver en fejl, og så er der en der lander ned i mig. Det kostede pladsen ... Så alt i alt en forfærdelig weekend.

Jeg havde derfor arbejdet hårdt til afdelingen i Chemnitz i den forgangne weekend, for nu skulle det lykkes. Jeg ved hvor jeg hører til, så jeg håbede heldet var med mig denne gang. Fredag blev dog endnu en uheldig dag på kontoret. Jeg kommer i en hård gruppe og kommer ikke direkte med. I LCQ ved jeg at får jeg en god start, så kan jeg godt køre mig med. Jeg føler mig klar da starten går, men igen er der en der rammer mig, og jeg bliver landet på endnu engang. Jeg slår min arm, men formår alligevel at komme ud af banen. Der bliver rødt flag og jeg tænker at jeg bliver nød til at prøve om jeg kan køre igen, i håb om at komme med. Vi får rettet cyklen lidt op, men efter 1 omgang kan jeg mærke, at jeg ikke kan holde ved cyklen og har svært at køre med det bukkede styr, så jeg må køre ud. Jeg fandt så bagefter ud af, at ham der har landet i mig, har ramt mig så hårdt på højre side, at mit styr har slået hul i hans motorblok. Så jeg tror jeg skal være glad for at min arm og min hånd ikke er knust. Lørdag blev en meget bedre dag. Jeg finder mig selv igen og kører mig direkte i semifinalen. Om aftenen laver jeg nogle dårlige starter, som ikke gør noget nemmere for mig, og gør at jeg skal køre LCQ om finalen. Jeg får en dårlig start, men kører mig om som nummer 7. Føler mig godt tilpas og farten er til at være med dem i front. Jeg kører i mål som nummer 7, så det var positivt. Nu er der en lille pause, så der mulighed for at få trænet en masse så vi klar til Dortmund!"

Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page