Følg Jørgensens USA-tur

10/12/2019

Hvis du - ligesom os - holder øje med de danske crosskarle på de sociale medier, så vil du også vide at Mathias Jørgensen i øjeblikket kører USA tyndt, for at blive klar til endnu en omgang AMA Supercross, der jo som bekendt starter som det første i det nye år! Hele det projekt vil du selvfølgelig gerne følge med i, så husk at du kan se V-Logs fra turen hvis du forfølger Mathias på Youtube, og så kan du da også lige se første video herunder. Vi fik også lige hovedpersonen selv, til at sætte et par ord på hvad der venter!

 

Mathias Jørgensen: "Det er den første video siden vi kom til USA, og den handler om at jeg ligesom er kommet igang og igang med at træne de første gange. Og så at jeg skulle bygge min sprinter færdig, som jeg helt selv har bygget henover sidste sæson herovre. Derefter kørte vi østpå for at træne og teste affjedring med Öhlins. Næste video kommer til at handle lidt om turen, affjedringstest, ny gear sponsor og så må I vente og se resten! Tak til alle dem der støtter mig herovre. HS-Truck, prøv-motocross.dk, Hede-hustømren, MIS Recycling, og Autoforum Silkeborg"

 

Please reload

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.