top of page

Mathias Gryning til Yamaha SuperCross & Freestyleshow

Endnu en kører fra den øverste hylde af dansk motocross kan skrives på startlisten til supercross i Jyske Bank Boxen d. 31. januar / 1. februar, og med Mathias Gryning på plakaten er der utvivlsomt en publikumsfavorit mere i feltet. 

Mathias Gryning har for længst etableret sig som en af Danmarks bedste på en crossmaskine, og den sympatiske Sjællænder har derfor også etableret sig en betydelig fanskare, som uden tvivl vil lade ham mærke deres opbakning i Boxen.

Gryning har kørt supercross i Herning 4 gange tidligere, og han har førhen kørt den tyske ADAC supercross serie, så han er en kører der godt kan finde rundt på den tekniske svære bane, og han glæder sig til oplevelsen.

- Jeg glæder mig. Det er altid fedt at køre supercross i Herning, der er mange der hepper på os danskere. Jeg syntes også det er fedt at folk kan komme ned i ryttergården og hilse, det er ikke altid man har så meget tid til det ved fx DM–A, siger Mathias Gryning og kommer med en afsluttende bemærkning.

- Jeg håber på at give publikum et godt show – og et smil.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page