top of page

Stefan Bech kører for Team Specialmontering


Sidste nye kører der mangler at blive præsenteret i Team Specialmontering setuppet for 2020, er Stefan Bech fra Grenå, som vil være at finde på startlisten ved alle DM-A afdelingerne.

Stefan Bech har som målsætning at komme i top 10 i MX1 klassen, og det er DM-A serien der vil være hans førsteprioritet, men der bliver formentlig også plads til, at han prøver kræfter med en eller flere afdelinger af de svenske mesterskab. Derudover kører han selvfølgelig også jysk/fynsk mesterskab samt div. pokalløb og cups i Danmark.

Sidste år var han også at finde på en Yamaha, så skiftet til Team Specialmonterings bliver ikke svært at tilpasse sig. Til gengæld bliver der skruet mere op for seriøsiteten og ambitionerne for Stefan, som sidste år blev samlet nr. 9 ved DM-A afdelingen i Aalborg, og dermed beviste for sig selv, hvor han egentlig hører til.

- Jeg er allerede godt i gang med at træne sammen med de andre fra team specialmontering, og det er allerede nu blevet mere seriøst – med træningsprogram, konditest osv. – end det før har været, så nu glæder jeg mig bare meget til at komme i gang med den nye sæson og jeg tror på, at det bliver rigtigt godt. Jeg er utroligt glad for at få muligheden for at køre for team specialmontering. Det er gode folk der står bag teamet, siger Stefan Bech.

Stefan skal i foråret til Italien for at træne sammen med Victor Withen og Jim Bødker, så de kan blive klar til de kommende løb.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page