Bastian fortsætter hvor han slap


2019 var en stor succes for Bastian Bøgh Damm, der ikke alene viste den fart som vi ved han altid har haft, men han formåede også at få det til at hænge sammen på banen. Det gav blandt andet tredjepladsen til ADAC MX Masters, kun overstrålet af hans blændende præstation til Motocross of Nations, hvor han tog fusen på de fleste og hjalp Danmark til et godt resultat. Det lader til at danskeren har fundet et godt tilholdssted hos tyske WZ Racing, hvis talentudvikling også må siges at bære frugt, efter at man for eksempel netop har skibet Simon Längenfälder af til det officielle GasGas fabriksteam. Derfor er det da også glædeligt, at Bastian er klar til endnu en sæson for WZ Racing, så han kan udvikle sig endnu mere.

Bastian Bøgh Damm: "Så er juleferien slut og jeg er tilbage i Tyskland, klar til endnu mere hård træning! Før jul fik jeg min 2020-aftale på plads med WZ Racing, og jeg er meget glad for at jeg har fået lov at blive. Jeg er helt sikker på, at teamet vil give mig de bedste forudsætninger for en god sæson 2020, hvor jeg knokler på fra sidste sæson. Om lidt er vi på vej på træningslejr på Sardinien, og planen er at køre de tre italienske løb i slutningen af måneden og starten af den næste, for at komme i gang med sæsonen. Så der er heldigvis nok at se til!"

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder