Brækket kraveben til Ankjær


Lucas Ankjær viste god fart til sin debut i ADAC SX Cup i sidste måned, men desværre sluttede det eventyr, da han styrtede og blev skadet. Derfor var det en positiv Lucas, der skadesfri kunne tage imod Dortmund i weekenden, ude på at få revanche. Men desværre skulle det ikke gå helt så lykkeligt denne gang heller. Under lørdagens tidskval, styrtede han nemlig og brækkede sit kraveben, og derfor venter der nu endnu en pause.

Lucas Ankjær: "Jeg brækkede desværre mit kraveben slemt, under tidstræningen lørdag, og det var derfor I ikke så mig nogen steder både lørdag og søndag. Jeg kan ikke helt sige hvor længe jeg kommer til at være ude, men det har krævet en plade og ni skruer at få kravebenet på plads hernede i Dortmund, så der kommer nok til at gå lidt. Jeg bliver fløjet hjem herfra i morgen."

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.