Frederik glæder sig til BOXEN


Frederik Højris er en af dem der både har trænet og kørt rigtig meget supercross, men også en af dem vi stadig har til gode at se til Supercross på dansk grund. Det kommer dog til at ændre sig når årets Herning Supercross sparkes i gang om en lille uge. Derfor var Frederik taget til Holland i sidste weekend, for at køre i Goes, og det fik vi en lille status fra ham på.

Frederik Højris: "Supercross Goes gik rigtig godt, især hvis man tager i betragtning, at jeg kun har kørt på cyklen to gange siden supercross i Zuidbroek i starten af november. Jeg var kun en enkelt plads fra at komme i finalen begge dage, og det på 250'eren i et skarpt felt. På førstedagen blev jeg kørt af, da jeg lå på en finaleplads. Og på andendagen lå jeg også til en plads i finalen, da jeg blev taget på andensidste omgang af en 450'er. Men jeg følte mig faktisk rigtig godt tilpas på banen, efter at jeg havde fået kørt den lidt ind i kroppen. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at køre i BOXEN!"

Foto: John Oostvogels

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder