top of page

Status på A2


Mathias Jørgensen var igen så tæt man overhovedet kunne være, på at komme med i finalen i sidste weekend i Anaheim, da feltet besøgte Angel Stadium for andet gang. Her er et par ord fra ham om løjerne, og lidt video om selvsamme.

Mathias Jørgensen: "Jeg følte mig fint tilpas på banen og var 18'er i kvalen, efter første kval. I anden kval måtte jeg en hård tur i jorden, som også ses i videoen og jeg fik ikke gang i det hele igen, så jeg sluttede som 26'er, hvilket giver et skidt gatepick. I mit heat race var jeg 2 pladser fra at gå direkte videre, og i last chance var jeg første mand der ikke kom med ... Hamrende bittert, men vi knokler videre, og det bliver bedre og bedre. Men selvfølgelig er jeg ikke herovre for kun at køre night shows. Så lad os se hvad fremtiden bringer! Ny vlog er lavet. Check den ud!"

Han har dog chance for revanche allerede i morgen, når det gælder Glendale.

Foto: PRMX

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page