Glendale check-in fra Mathias Jørgensen


I lørdag var AMA SX-karavanen rullet til Glendale i Arizona, og derved også danske Mathias Jørgensen. Og igen var det lige ved og næsten for Mathias, der bare lige mangler at finde det sidste held, før vejen er banet til det forjættede land i finalerne. Vi har fået en status og en ny video fra ham.

Mathias Jørgensen: "Så kom turen til Glendale, hvor jeg egentlig var bedre kørende end nogensinde. Jeg var 3'er i den første qualifier og 2'er i den anden. Jeg missede den direkte main med 0.9 sekund, og måtte derfor en tur i Last Chance. Her bliver jeg selvfølgelig fanget i et startstyrt, og så var der pludselig lang vej op. Jeg kørte mig helt op på en sjetteplads, 5 sekunder efter top 4, der gik direkte videre. Jeg er selvfølgelig super ærgerlig over ikke at have været i finalen endnu, men jeg tager det positive med mig. Jeg kørte hamrende godt. Der er lavet en ny video, og den kan I se lige her."

Foto: Team PRMX

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.