Sjøholm klar til MX1


Mads Sjøholm gjorde allerede det indledende arbejde på 450'eren sidste år, og tempoet var der bestemt ikke en finger at sætte på. Derfor bliver det også spændende at følge ham på turen op i den store klasse i 2020! Han fortæller selv lidt mere her.

Mads Sjøholm: "Her til årets sæson rykker jeg op i MX-1 på en 450’er KTM. Jeg fortsætter mit gode samarbejde med BvZ Racing samt OC Racing herhjemme i Danmark. Jeg har fået god opbakning igennem de sidste par år, så det er med glæde, at jeg fortsat kan repræsentere dem. Ud over dette har jeg indgået et samarbejde med Kukkonen MX Service, hvilket er et samarbejde, der kan hjælpe mig med at rykke lidt mere. Jeg har testet affjedring med Stefan henover vinteren, og han kommer også til at stå for opsætning til løbene, og jeg er ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige til dette. I forhold til min fysiske form har jeg indgået et samarbejde med Martin fra Multiperformance.dk. Eftersom jeg har travlt med studiet ved siden af, er det rart at have fået noget struktur ind i min fysiske træning – især når man skal til at styre en sådan vild 450’er. Planen er at køre alle DM-A og fuld ADAC serie. Såfremt vi finder et par huller i kalenderen, vil jeg også ud og køre lidt tysk mesterskab. Min målsætning herhjemme er at vinde, og i ADAC er det top 10 samlet i serien. Afslutningsvist vil jeg gerne takke min familie, BvZ Racing, OC Racing, Kukkonen Mx Service, Multiperformance.dk, KG-Import og KS-Vagt for den hjælp, de bidrager med."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder