top of page

Oakland check-in fra Mathias Jørgensen


Mathias Jørgensen kæmper stadig for at finde sit held i årets AMA Supercross-serie. Her er en video fra ham efter weekendens race i Oakland, ligesom han også bryder begivenhederne lidt ned herunder.

Mathias Jørgensen: "Så har der været supercross i Oakland. Og jeg må indrømme at jeg ikke er uden videre imponeret, over hvor godt jeg klarer at blive involveret i andres styrt eller problemer. Det er min egen skyld, for jeg får ikke placeret mig oppe i front, så jeg undgår al balladen. Vi knokler i teamet på at finde en løsning på problemet, fordi farten egentlig er der. Næste weekend er det tid til San Diego. Jeg bliver nødt til at slutte af med en god weekend før 250 West-serien går på hold i et par weekender. Tak til alle der følger med, både her, på IG, YouTube og så videre! Tak til sponsorerne, Prøvmotocross.dk, MIS-Recycling, HS-Truck, hede-hustømren og Autoforum Silkeborg."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page