top of page

- 2022 skal være mit år


Med en dugfrisk titel som Årets Motocrosskører 2021 ved Dansk Motorsport Award, tager Malou Jakobsen hul på VM-sæsonen i denne weekend, når det går løs i Mantova. At danskeren stadig er et af de største talenter i WMX, kan ingen benægte, og vi fik derfor en snak med hende om hvor klar hun er, og hvad ambitionerne ligger på i weekenden.


Malou Jakobsen: "Lige om lidt går starten til årets første VM-afdeling! Jeg er spændt og føler mig klar til en ny sæson. Jeg har haft fuld fokus på at træne styrke i vintersæsonen, så det er altid spændende at se hvor i feltet jeg kan placere mig ved første løb. Min forventning er at jeg blander mig i top 10 i år - og naturligvis også gerne længere oppe. 2022 skal være mit år, og helst uden alt for mange fejl og uheld. Jeg føler også lidt at titlen som Årets Motocross Kører 2021 forpligter. Så jeg håber når denne sæson er slut, at jeg kan se tilbage på den med stolthed. Igen i år får jeg en fantastisk opbakning fra min sponsorer. De giver mig troen på at jeg nok skal nå toppen en dag i VM!"

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page