top of page

24MX / MX-Index Månedens Profil - Mads Lahrmer Kristiansen


Der er mange i dansk motocross der gør det godt, der lægger liv og sjæl i sporten, og mange der kan bruge en hjælpende hånd. Den vil MX-Index og 24MX gerne give! Derfor kårer vi hver måned fremadrettet Månedens Profil, der modtager lidt anerkendelse og lidt støtte fra 24MX.dk! Profilen kan både være et talent, en knokler, en klub, eller blot en frivillig, der gør lidt ekstra for sin sport – på den ene eller den anden måde. Her kigger vi overhovedet ikke på resultater, men på hjertet bag!


Denne måneds profil er Mads Lahrmer Kristiansen, der står bag Just Send It. Production. Mads sørger for et væld af fede og seværdige videoer, når der bliver kørt pitbike rundt omkring i landet, og det er noget der kommer rigtig mange til gode. Der var i hvert fald en stor flok der mente at Mads burde hædres for sit store arbejde, og det kan vi kun være enige i. Med titlen som Månedens Profil, kommer et bredt udvalg af jakker, regntøj, huer, stole, rygsække og alt hvad man skal bruge, for at være udendørs, som Mads får af www.24MX.dk, så han kan komme ud og tage endnu flere billeder af det danske crossfolk.


MX-I: "Hvad er det bedste ved at filme pitbikes?"

Mads Lahrmer Kristiansen: "Det er oplevelserne, og folk ude på banerne er utroligt søde og flinke, og det er uanset om det er i Danmark eller Tyskland, så er folk flinke og utroligt taknemmelig og glade for alle de timer man lægger i at filme racet og lave videoer. Som kameramand oplever man det hele på tæt hold, sammen med kørerne. Man får alle nuancerne med. Sjov, intensitet, frustration og sejre, og pitbike er en spændende sport med masser af sjov og fedt race for alle - uanset alder og størrelse."


MX-I: "Hvad betyder det for dig at tage ud og lave film?”

Mads Lahrmer Kristiansen: "Det er oplevelserne, stemningen, menneskerne, duften af benzin og det at komme ud og fange de gyldne øjeblikke. Gå efter "the million dollar shot" og filme stemningen i pitten, og bare filme folk der hygger sig og intense kampe ude på banen. Og så er det jo en stor ting at bagefter så forsøge at klippe en film sammen, med den rigtige musik - for mig er lyden og musikken 50% af filmen. Musikken er med til at give stemning og følelse til det du ser på skærmen, og jeg vil gerne vise lidt af den stemning jeg oplever, når jeg er ude og filme - og måske give andre lyst til at komme ud på banerne og enten se eller køre race selv!"


MX-I: "Hvad er det fedeste løb du har lavet film til?"

Mads Lahrmer Kristiansen: "Jeg har snart været mange steder i Danmark og Tyskland til Pitbike race, men en de største oplevelser har nok været, da jeg var til Minibike World Championship i England for at filme. Der kom folk fra hele verden for at køre Pitbike, blandt andet fra USA, Frankrig, Australien, Italien og selvfølgelig også Danmark, og det var kæmpe stort - en rigtig oplevelse."


MX-I: “Hvorfor skal flere komme ud og køre pitbike?”

Mads Lahrmer Kristiansen: "Det er en billig og utrolig sjov måde at komme ud og køre cross på. Og så er pitbike-folk utroligt imødekommende og flinke i pitten, og gode til at hjælpe hinanden på kryds og tværs, på trods af de er konkurrenter ude på banen og til DM. Jeg har også selv en pitbike og kører også stadigvæk ved lejligheder."


MX-I: “Hvis der nu sidder nogen derude, og gerne vil i gang med at lave film på crossbanerne, har du så et råd til dem?”

Mads Lahrmer Kristiansen: "Ja, husk gummistøvler! Og find et fint kamera. Det behøver ikke at være det dyreste og det største, men lær at udnytte det du har bedst muligt, og kom så meget rundt på banen som muligt, og få filmet løbene fra flest mulige vinkler. Og så film alle i feltet - ikke kun de forreste og hurtigste, men også de bagerste."


Foto: LM-Foto

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page