top of page

24MX / MX-Index Månedens Profil - Jakob Frandsen


Der er mange i dansk motocross der gør det godt, der lægger liv og sjæl i sporten, og mange der kan bruge en hjælpende hånd. Den vil MX-Index og 24MX gerne give! Derfor kårer vi hver måned fremadrettet Månedens Profil, der modtager lidt anerkendelse og lidt støtte fra 24MX.dk! Profilen kan både være et talent, en knokler, en klub, eller blot en frivillig, der gør lidt ekstra for sin sport – på den ene eller den anden måde. Her kigger vi overhovedet ikke på resultater, men på hjertet bag!


Denne måneds profil er Jakob Frandsen, der altid knokler på for at blive bedre, og som ikke er bange for at lægge arbejdet i, for at blive bedre til sin sport. Jakob har repræsenteret Danmark på flere store scener allerede, og for at hjælpe ham i sæson 2021 har han sammen med titlen som Månedens Profil, modtaget en sæsons forbrug af luftfiltre fra www.24mx.dk, som forhåbentlig gør at han kan fortsætte sit hjertelige engagement i verdens bedste sport!


MX-I: Først, fortæl os lidt om dig selv. Hvor lang tid har du kørt og hvad er det bedste ved motocross?

Jakob Frandsen: "Jeg hedder Jakob Frandsen, er 14 år og bliver 15 år den 8. april. Jeg kører 85cc og 125cc, hvor jeg i år skal køre for Becker Racing. Jeg har kørt cross i ca. 8 år og jeg har fra starten af, altid syntes det har været fedt. Noget af det bedste ved cross, synes jeg er selve det at køre, men også at man får rigtig mange oplevelser med det, at man arbejder rigtig hårdt for det, og så når der kommer resultater ud af det hårde arbejde man laver."


MX-I: Du arbejder hårdt for at blive bedre hele tiden, hvad er målet med din sport? Hvad vil du gerne opnå?

Jakob Frandsen: "Mit mål med motocross er at jeg gerne vil gøre det så godt jeg overhovedet kan, og så drømmer jeg jo om at komme til at køre i toppen. At komme helt op i toppen af sporten, hvor man kan leve af det man synes er der fedeste at lave, er noget af det jeg rigtig gerne vil opnå."


MX-I: Hvad har indtil nu været dit bedste minde med sporten?

Jakob Frandsen: "Jeg har rigtig mange godt minder med sporten, men mit største minde, var da jeg var i Loket til finalen af EM på 65cc. Det var en kæmpe oplevelse, da der var så mange ting ved det og det var så stort - og så er det da også et godt minde, da jeg vandt DM på 65cc i 2018."


MX-I: Hvad er planen at gøre i 2021 for at blive bedre?

Jakob Frandsen: "Min plan for at blive bedre er, at jeg vil træne rigtig hårdt både på crosseren, men også ved siden af, for̊ at opnå mine mål. Og så at få̊ så mange timer på crosseren som muligt, og træne igennem, så jeg kan blive klar til sæsonen starter!"


MX-I: Hvorfor synes du, at alle burde starte til motocross?

Jakob Frandsen: "Jeg synes alle burde starte til cross, fordi at man får mange fede oplevelser. Og fordi man træner så hårdt for at skal det lykkes, og så er det også bare rigtigt fedt at køre og blive bedre til det man laver. Man får et rigtig godt fællesskab med mange mennesker og får mange nye venner ude på banen."


I næste måned kårer vi endnu en profil, der fortjener en hjælpende hånd.

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page