top of page

250.000$ i præmiepenge - til hver afdeling


Da australske SX Global - der står bag flere succesfulde supercross i Australien - sikrede sig rettighederne til VM i supercross i slutningen af sidste år, og meldte ud, at man havde planer om at lave en global supercross-serie, så var der nok mange der tænkte, "lad os se det først."


Siden er planerne blevet mere konkrete, selvom der ikke er meldt officielle afdelinger og placeringer ud endnu. Det ser dog ud til, at der er investorer der er klar til at smide RIGTIG mange penge efter projektet. Det melder SX Global ud i dag, hvor de præsenterer en stor-investor, og samtidig løfter sløret for, at der kommer til at være i omegnen af 250.000$ i præmiepenge - til HVER afdeling. Et vanvittigt tal i forhold til motocross - også i forhold til alle andre serier vi har i forvejen - og hvis det skulle være sandt, så er der nok nogle der lige overvejer tingene en ekstra gang. Både arrangører af andre serier, og især de kørere det skulle appellere til.


Desuden skulle der være afsat 50 millioner dollar, til at sikre teams og kørere, og det logistiske der følger med en serie der skal verden rundt.


Man melder desuden ud, at serien kommer til at løbe fra september til november i 2022, som en slags forsøgssæson, inden man starter allerede i juni i 2023.


Det er tidligere meldt ud, at det i høj grad kommer til at være af-arrangøren udvalgte teams og kørere, der kommer til at køre serien, imens der altid er plads til lokale wildcards. Lidt ligesom vi er vant til fra MXGP.


Du kan læse hele nyheden omkring præmiepenge og seneste update fra projektet, her: https://fimworldsx.com/sx-global-unveils-plans-for-fim-supercross-world-championship-series/


Foto: SX Global

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page