top of page

5 grunde til at du bør købe et 24MX racetelt!


Hvorfor bør du købe et 24MX racetelt? Her er mindst fem grunde: 1. Hvis du vil have dit egen personlige plads til træningen eller løbet. Det er let at sætte op og robust, og det giver dig mulighed for at skabe din egen pit med udstyr, værktøj og have dine personlige ejendele på en sikker måde. Du vil også skille dig ud fra mængden, hvis du har dit personlige telt på banen, da sandsynligvis ikke alle kørere har et.

2. I tilfælde af særlige vejrforhold, såsom regn eller for meget sollys, får du den beskyttelse, du har brug for takket være raceteltet. Både tag og vægge er lavet af et vejrbestandigt materiale (PU-belagt polyester), så du kun behøver at fokusere på din kørsel og intet andet.

3. At have et telt i din besiddelse kan give dig masser af muligheder for at bruge det. For eksempel, hvis du planlægger at grille med venner eller måske have et stykke haven, hvor du foretrækker at være i skyggen, men alligevel nyde din udendørstid.

4. Du kan altid være klar til enhver situation, hvis du har et telt, da det indeholder en praktisk bæretaske, og det ikke optager meget plads, når det foldes sammen. Du kan altid medbringe dit racetelt på banen og se, om du har brug for det eller ej, og hvis du har brug for det, kan du slå det op på få sekunder. Hvis ikke? Så bliver det bare i tasken, som om den aldrig var med dig.

5. Hvis ingen af ​​ovenstående grunde har overbevist dig endnu, vil vores femte grund til, at du skal købe teltet, gøre det. Og det er så simpelt, at 24MX raceteltet er på kampagne til en fantastisk pris, som du ikke bør gå glip af! Skynd dig, for de vil være på kampagne så længe lager haves!

Husk, at det er kun fantasien, der sætter grænserne - du kan bruge teltet nøjagtigt, som du vil, så længe der er plads. Der er sandsynligvis ingen dårlige anvendelser af 24MX-teltet.


Link: https://redirect.24mx.com/racetent?utm_source=mx-index&utm_medium=partner&utm_campaign=tent2021_MX&utm_content=article

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page