top of page

6 måneders pause til Oliver Olsen


Hvad der skulle have været en sæson hvor tingene begyndte at falde endnu mere på plads for Oliver Olsen, har desværre vist sig at være ovre, inden den overhovedet er kommet i gang. En gammel knæskade har vist sig at være meget værre end først antaget. Det fortæller han selv lidt mere om her, inden der venter operation på onsdag.


Oliver Olsen: "Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Som nogle ved, så har jeg døjet en del med mit ene knæ og jeg følte at det blev værre og værre i løbet af sidste år. I løbet af sæson 2021 måtte jeg udgå af flere heat på grund af kraftige smerter i knæet. Jeg besluttede, at jeg her til vinter ville finde ud hvad der var galt med mit knæ, og jeg havde egentlig regnet med at jeg kunne køre sæson 22 færdig, og så få det opereret derefter, hvis det var en operation der skulle til. Og det var det. Jeg har været til et par scanninger, og diverse samtaler med en ortopædkirurg og så videre. Scanningerne viser at mit knæ er godt og grundigt færdigt. Det forreste korsbånd er væk, meniskerne er også godt medtagede - den ene er nærmest helt ødelagt og den anden er godt på vej i samme retning. Derudover viste det sig også, at jeg for år tilbage har rendt rundt med et brækket knæ, uden det er blevet opdaget - hvilket højst sandsynligt er dér skaderne er opstået. Kirurgerne siger 6 måneders genoptræning fra nu. Min 2022 sæson sluttede inden den overhovedet startede. Jeg regner med at være tilbage på cyklen i løbet af sommeren, og så må vi se om det bliver muligt at køre et par løb eller tre i den sidste halvdel af sæsonen."


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page