top of page

8 danskere på startlisten i Valkenswaard


Der er otte danskere på startlisten, når anden afdeling af VM ruller over hollandske Valkenswaard i den kommende weekend.


Mikkel Haarup og Thomas Kjer Olsen skal igen forsøge at gøre sig gældende i VM MX2-klassen, ligesom de gjorde på fineste vis i England i søndags.


Hos kvinderne er der igen tre stærke danske piger på plakaten. Sara Andersen og Line Dam Nielsen startede sæsonen i top 10, og de er klar igen i Holland. Det samme er det danske stortalent, Malou Jakobsen, der først lige er blev gammel nok til at køre VM. Hun kører sin anden VM-afdeling nogensinde i Holland.


Samtidig starter også EMX250-klassen op, hvor der er flere stærke danske bud. Bastian Bøgh Damm kører stærkere end nogensinde, og har vist blændende fart i opstarten. Måske han kunne være et bud på en vinder? Vi hepper i hvert fald. Samtidig kommer Glen Meier med VM-erfaring i kroppen fra England, og vi ved at Glen har hvad der skal til. Desuden har vi også Victor Kleemann på startlisten, så han skal også blive spændende at følge.


Du kan finde startlisterne her:

MXGP

MX2

WMX

EMX250


Husk at du kan se alle VM MX2 og MXGP-heat live og gratis på Dplay! Hvor du også finder løbene fra England on-demand.


Foto: Ismo Uytdewilligen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page