ADAC MX Masters afgjort i Reutlingen!


Årets version af det åbne tyske mesterskab, har lignet noget mere den version vi kender, og igen har der været masser af danskere i aktion, hele sæsonen igennem. I denne weekend blev sidste afdeling kørt, på det hårde underlag i sydtyske Reutlingen, og der blev delt medaljer ud i alle fire klasser.


I Masters-klassen endte guldet om halsen på Jordi Tixier, foran Tom Koch og Max Nagl. Bedste dansker i klassen blev Bastian Bøgh Damm, skønt han kun kørte en enkelt afdeling. Bastian slutter som nummer 22. De to øvrige danskere der har taget point i den store klasse, er Lucas Ankjær og Sam Korneliussen, der slutter som henholdsvis nummer 40 og 41 i det samlede klassement, efter at have misset flere afdelinger.


I Youngster-klassen endte Rasmus Pedersen som bedste dansker, på en samlet 13. plads, lige foran Magnus Smith. William Kleemann blev nummer 16 samlet, imens Oliver Olsen blev nummer 32, og Victor Kleemann nummer 36. Sejren gik til østrigske Marcel Staufer, efter en dramatisk afslutning, hvor han snuppede sejren foran den forsvarende mester, Max Spies. Liam Everts tog bronzen.


I 125-klassen var der mange gode danske præstationer, men Magnus Gregersen især har haft en gennembruds-sæson i Tyskland. Det blev nemlig til en samlet sjetteplads til slut - ikke langt fra top 5. Lucas Bruhn har også kørt en god sæson, og blev belønnet med en samlet plads som nummer 12 til slut. Nicolai Skovbjerg slutter som nummer 18 i år, imens Tobias Caprani og Jayden Schmidt slutter som nummer henholdsvis 21 og 22. Casper Mortensen bliver nummer 32, imens Jonas Stub bliver nummer 41 samlet. Sejren gik til Scott Smulders fra Holland, foran Constantin Piller og Max Werner.


I 85-klassen har to danskere taget point, og Jakob Frandsen tog så mange, at han sluttede som nummer 11 samlet. Frederik Stampe kørte en flot tyvendeplads hjem til slut. Vitezslav Marek tog sig af den samlede sejr, foran Noel Zanocz og Gyan Doensen.


Find alle resultater fra Reutlingen, og det endelig stillinger, her: https://www.adac-motorsport.de/adac-mx-masters/ergebnisse/2021

Find recap af al action fra Tyskland her: https://www.youtube.com/c/MotocrossLivestreams/videos


Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder