top of page

- Alt i alt en god præstation

Efter en hektisk og begivenhedsrig ADAC SX Cup finale, var Mathias Tang i weekenden til start i det hollandske supercross i Goes. Det gik rigtig godt for danskeren, der stak snuden frem blandt de hurtigste. Vi fik lige et par ord fra ham, om weekenden i Holland.


Mathias Tang: "Technomusik, ølkast og motorløb har altid været en fed kombination. Goes var en rigtig god weekend for mig, hvor jeg var godt oppe og blande mig mellem de helt hurtige drenge. Jeg nåede til amerikano race fredag, men røg ud efter første omgang, da jeg måtte ned og ligge en tur. Lørdag kørte jeg en god kval og 3 rigtig gode heat, hvor jeg sluttede som 6-5-6 - desværre lige 1 point fra at komme direkte i finale, så jeg måtte i last chance og blev 2’er, efter jeg var nede at ligge på første omgang efter er dårligt forsøg på en overhaling. Men det lykkedes. Jeg kørte en rigtig god superpole omgang som 9’er, men måtte se mig slået i finalen og sluttede som 12’er. Men alt i alt en rigtig god præstation og jeg ser nu endnu mere frem mod Boxen og Herning Supercross!"


Foto: WvD Fotografie

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page