top of page

- Alt i alt en god weekend


Frederik Goul er traditionen tro i gang med supercross-sæsonen, og seneste opgave lød på finalen i ADAC SX Cup i Dortmund i weekenden. Vi fik derfor lige et par ord fra Frederik, om hvordan weekenden forløb!


Frederik Goul: "Jeg havde en god weekend i Dortmund. Jeg var med i aftenshowet både fredag og lørdag, så det var okay. Fredag følte jeg mig rigtig godt tilpas på banen og på min nye MA-racer. Jeg er én plads fra at komme direkte med om aftenen, så jeg må en tur i LCQ. Her er jeg allersidst fra start, men jeg finder hurtigt et flow og får mig kørt op som nummer 4, og kommer med om aftenen. Vi kørte nogle gode heat om aftenen, men desværre ikke hurtigt nok til finalen. Lørdag får jeg slået 1 sekund af mine omgangstider, og jeg føler det spiller. Jeg er desværre kommet i gruppen med alle de hårde drenge i tidskvalen', så jeg måtte i LCQ igen. Jeg får her en bedre start og kører i mål som nummer 3 og er med om aftenen. Jeg kæmpede lidt mere med det om aftenen lørdag, og lavede en masse dumme fejl. Søndag er der ikke så meget at sige. Jeg nåede kun 3 omgange i tidskvalen', og måtte så en tur i jorden. Jeg når desværre ikke at få sat en tid på de 3 omgange, så jeg kommer ikke ud og køre om aftenen. Men alt i alt har det været en rigtig god weekend og jeg føler mig godt tilpas på cyklen!"


Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page