top of page

- Alt i alt en super dag!


Thomas Rasmussen har gang i sin bedste sæson nogensinde, og til femte afdeling i lørdags, lagde han endnu mere på. Første gang på pole position og for første gang fik han lov at føre et A-DM heat, og i det hele taget var han noget tættere på Magnus Smith og Rasmus Pedersen, især i første halvdel af begge heat, end han har været til de andre afdelinger. Her er et par ord fra ham om dagen, hvor han for alvor brændte igennem.


Thomas Rasmussen: "Dagen var lidt en sejr for mig. Jeg formåede at lave pole position første gang nogensinde i A-DM! Og så formåede jeg at føre mine første 4 omgange nogensinde, og endda at prøve det med de 2 sindssygt hurtige drenge bag mig i Magnus og Rasmus! Det var meget stressende, så jeg fik armpump og kunne køre i mål som 3'er. I andet heat kommer jeg afsted som 3’er - og her synes jeg at jeg leverede min bedste præstation i år/nogensinde! At føle jeg kunne køre med de 2 første og presse på andenpladsen i en del af heatet var fantastisk! Jeg kunne køre sikkert i mål som 3’er igen!


I superheatet kommer jeg afsted som en 11-12 stykker. Jeg får lavet et par overhalinger, kommer op som 9’er og slutter der. Alt i alt en super dag! Med nogle mål opnået, som jeg aldrig troede kom til! Jeg udbyggede desuden min samlede 3. plads! Jeg glæder mig allerede til om 14 dage, til at vi skal nordpå og køre på Mors. Men det bliver ikke til det store med cross inden da, for i næste weekend skal jeg giftes, med den mest fantastiske kommende kone! Så jeg er bare glad, lige nu."


Godt bryllup skal der lyde herfra.


Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page