top of page

Anden omgang Houston skuffede ikke!


Der var skruet ekstra op for dramaet, da anden afdeling af AMA Supercross rullede igennem Houston i nat! Vi fik en ny vinder - og en der har gjort det mange gange før, imens hele bøtten atter blev vendt på hovedet.


450 Class

Feltet er spækket med talent i år, og det kan ses. Finalen blev i hvert fald et festfyrværkeri, og mere nervepirrende end hvad man kunne have drømt om! Ikke mindst på grund af mange fejl. Chase Sexton førte den første del af finalen, men styrtede og måtte udgå. Det gav føringen til Eli Tomac, der holdt spidsen til mål. Zach Osborne styrtede i den afsluttende fase, og overlod andenpladsen til Dylan Ferrandis, der nappede sit første podie i den store klasse. Tredjepladsen hold Justin Brayton, hvilket gav ham den første podieplacering i tre år. Cooper Webb og Ken Roczen tog de sidste pladser i top 5, efter en drabelig duel, der næsten strakte sig i hele finalens længde. Dramaet fortsatte efter det ternede flag, da der blev brugt tid på at undersøge om der kunne uddeles straffe for at springe for samarit-flaget. Nu er resultaterne så bekræftet, og det ser ud om som der er faldet straffe. Resultatet består, men Ken Roczen og Jason Anderson har fået frataget point. Det betyder at Justin Barcia beholder sin røde nummerplade, selvom han havde et teknisk problem i finalen.


Højdepunkter:

Resultat, Houston 2:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Dylan Ferrandis - Yamaha

3. Justin Brayton - Honda

4. Cooper Webb - KTM

5. Ken Roczen - Honda

6. Marvin Musquin - KTM

7. Malcolm Stewart - Yamaha

8. Jason Anderson - Husqvarna

9. Justin Barcia - GasGas

10. Zach Osborne - Husqvarna


Samlet:

1. Justin Barcia - 40p

2. Dylan Ferrandis - 39

3. Justin Brayton - 38


250 East Class

Der har været ekstrem hype omkring Jett Lawrence inden sæsonstart, men efter uheld under første afdeling, udtalte Jettson at han skulle arbejde på at slappe mere af. Om det gjorde forskellen, er ikke til at sige, men Lawrence var flyvende i finalen. Han tog starten og så sig ikke tilbage, og kunne tage sin første sejr. RJ Hampshire og Austin Forkner så ud som om de måske kunne gøre noget ved det, men et sammenstød, sendte dem begge ud af kampen. Colt Nichols tog andenpladsen i finalen, imens lørdagens vinder, Christian Craig, tog tredjepladsen, og beholdt sin røde nummerplade. Michael Mosiman og Jo Shimoda tog de sidste to pladser i top 5.


Højdepunkter:

Resultat, Houston 2:

1. Jett Lawrence - Honda

2. Colt Nichols - Yamaha

3. Christian Craig - Yamaha

4. Michael Mosiman - GasGas

5. Jo Shimoda - Kawasaki

6. Austin Forkner - Kawasaki

7. Mitchell Oldenburg - Honda

8. Max Vohland - KTM

9. RJ Hampshire - Husqvarna

10. Josh Osby - Honda


Samlet:

1. Christian Craig - 47p

2. Colt Nichols - 44

3. Jett Lawrence - 43


Du kan finde alle resultaterne her: https://results.amasupercross.com/


Næste afdeling er samtidig den sidste i Houston. Den køres på lørdag, så husk at sætte dit Fantasy-hold, for at have muligheden for at vinde præmier fra Kaduuz MX Store!


Foto: Supercross Live

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page