Andreas Hansen med i Hjørring - i MX1


Efter at han ellers stoppede på topplan herhjemme i 2019, så er Andreas Hansen tilbage på bommen, når DM kommer til hans hjemmebane i Hjørring om en lille uges tid. Han er til start i MX1, og vi tog en snak med ham om det.


Andreas Hansen: "Jeg har har fået købt mig en crosser igen, da fingrene kriblede og man jo ikke lige kunne lade sådan en værre. Jeg synes kun det er blevet sjovere at køre med tiden, og specielt på 450’eren. Jeg glæder mig til at være tilbage bag bommen og mærke adrenalinet i kroppen, men samtidig at møde alle de mennesker man har fulgt gennem de mange år. Der er ingen ambitioner omkring løbet i Sønderskov, men kun at have det sjovt, så længe armene kan holde til det. At have A-DM tilbage i Hjørring er kun dejligt, alle medlemmerne og bestyrelsen gør et kæmpe stykke arbejde for at få et godt klubmiljø, og hele tiden stræber efter at have en rigtigt fed crossbane! Jeg glæder mig til at komme bag bommen igen og ikke mindst bare til at have det sjovt på Sønderskovbanen. Dermed håber jeg også der vil kunne blive åbnet lidt op for publikum, nu hvor Hjørring har en fantastisk bane, hvor man næsten kan se al action på banen."


Foto: Pers-photo.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder