Antonio Cairoli bekræftet til AMA Motocross


Der har længe været hvisket om det i krogene, men nu har KTM bekræftet at den ni-dobbelte verdensmester, Antonio Cairoli, der trak sig fra VM-scenen sidste år, stiller til start i de første afdelinger af det amerikanske udendørs-mesterskab, på Pala og på Hangtown. Og han gør det for Red Bull KTM Factory Racing, så han får de bedste betingelser, for at lave et godt resultat. Cairoli er blevet 36, men mon ikke han kommer til at gøre en god figur i USA, og han har sørget for at holde sig i form, på trods af at han har trukket sig tilbage.


Antonio Cairoli udtaler selv at han glæder sig, og at han altid har ønsket sig at køre i USA. Samtidig løfter han sløret for, at han trods alt ikke komme med samme forberedelse som han tidligere har gjort op til VM, men at han tager det seriøst og går efter nogle gode resultater.


Nu venter alle bare i spænding på, om også Jeffrey Herlings bliver bekræftet til start inden længe. Den forsvarende verdensmester i MXGP-klassen, kæmper stadig med sin skadede hæl, og mere og mere tyder på, at KTM ser muligheden for at sende The Bullet til USA, for at kæmpe om mesterskabet derovre, i stedet for at sende ham direkte tilbage i VM.


Det har været et varmt emne de sidste par uger, og synes at få flere og flere ben at gå på!


Foto: Overlook Farm

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder