top of page

Asger Martens startede med en top 10!


En af dem der gjorde det rigtig godt til DM-premieren i Svebølle i søndags, var unge Asger Martens. En tiendeplads i MX2-klassen blev det til, så vi spurgte da lige ind til hvordan dagen gik, og hvad målsætningen lyder på i år.


Asger Martens: "Jeg har fokuseret en del på at få bygget lidt muskelmasse op henover vinteren, samt at få bygget på kondien med lange intervaller. Målsætningen for i år er top 10 i A-DM, og at komme ned og prøve at køre så mange afdelinger af ADAC MX Masters, som vi kan få til at passe.


Dagen startede med en lidt en træls kval, med et stort styrt på anden omgang og derefter et maskinproblem. I første heat får jeg en dårlig start, men jeg får kørt et fint tempo og kommer fint op. Jeg vælter desværre og prøver at bygge farten op igen, men jeg slutter som nummer 15.


I andet heat får jeg en træls start igen, men jeg finder en rigtig fin fart og får lavet nogle godt overhalinger, slutter som nummer 9. Jeg blev derved samlet 10'er på dagen, så jeg er super tilfreds. Og jeg ser frem til Korskroen."


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page