top of page

- At minimere de dårlige dage


Line Dam Nielsen kørte et flot 2019, og nu venter så 2020-sæsonen lige rundt om hjørnet. Nærmere bestemt i den kommende weekend, hvor VM for kvinder starter i England. Over vinteren er Line skiftet "tilbage" til Yamaha og til Team Specialmontering, og der er blevet knoklet på med træningen i Spanien, så det er en forhåbningsfuld hovedperson, der ser frem imod løjerne på Matterley Basin - og imod resten af sæsonen.


Line Dam: "Jeg glæder mig meget til at komme over og prøve kræfter med Matterley Basin. Jeg har kørt VM derovre før, tilbage i 2015, og jeg husker det som en rigtig fed bane, med et fedt layout. Det bliver første løb på Yamahaen og med de nye folk fra Team Specialmontering bag mig. Heldigvis har jeg fået kørt en masse timer i Spanien hen over vinteren, takket være Randers Kommune og Randers Motorsport. Derfor føler jeg mig rigtig godt klædt på til sæsonen, selv om at den starter rigtig tidligt i år. Jeg håber at weekenden byder på nogle gode resultater og nogle fede ræs! Det bliver en lang sæson, og for mig gælder det om at holde hovedet koldt, og så fokusere på at minimere de dårlige dage - så tør jeg godt satse på et godt samlet resultat."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page