top of page

Barbara er glad for fremskridtene


Da DM i søndags rullede over Hedeland, endte det med at blive en særdeles god dag for Barbara Aagaard, der snuppede dagens tredjeplads i Dame-klassen! Vi fik derfor et par ord fra hende om hvordan sæsonen er gået, og om hvad der venter i den kommende tid!


Barbara Aagaard: "Jeg havde en lidt sløj start på sæsonen. Jeg havde en lille bootcamp i Italien, hvor jeg fik lagt et fint niveau, men da jeg kommer til første DM, kan jeg ikke rigtig få det hele til at fungere. Jeg synes ikke, at jeg leverede det niveau, som jeg vidste, at jeg havde i Italien. Omvendt havde jeg ikke kørt løb siden september 2019 grundet mit brækkede skinneben i 2020 og covid-19 situationen. Så store dele af foråret er blevet brugt på at opbygge mit niveau og få løbsformen støvet af. Jeg begyndte at knække koden til EM i Litauen og igen her i søndags til DM på Hedeland i sidste heat. Jeg er stadig ikke helt tilfreds, og jeg føler stadig, at jeg har mere at give. Dog skal man være glad for progression, og jeg er glad for min udvikling på det seneste. De næste 8 uger står den på løb hver weekend, da jeg kører fuld EM og skal deltage til VM afdelingerne i Loket og Lommel. Det bliver travlt sommeren over, men så er det godt at mit studie på CBS først starter igen 1. september."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page