top of page

Bastian Bøgh brænder igennem


Bastian Bøgh Damm leverede en pragtpræstation i andet heat på Sardinien, og det tænkte vi at han skulle have lov til at berette lidt om, inden Motocross of Nations venter i weekenden.


Bastian Bøgh Damm: "Jeg synes det var en meget godt dag. Jeg startede ud med ikke at få den bedste omgang i kvalen', fordi der blev ved med at være gule flag. Jeg blev ved at have grønne sektorer, men så gik det galt, fordi der var nogen der var væltet, eller fordi jeg ikke lige fik det sat ordentligt sammen. I første heat udgår jeg på grund af et teknisk problem med crosseren, det var lidt træls, men sådan er det. I andet heat får jeg en rigtig god start, næsten holeshot, og jeg kører bare med deroppe i toppen de første tyve minutter, indtil jeg vælter, og så blev det rimelig hårdt derfra. Man skal lige vænne sig til at køre med i den fart de kører i, oppe i den ende af feltet. Men jeg er godt tilfreds!"


Foto: WZ Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page