top of page

Bastian Bøgh om en begivenhedsrig dag i Trentino


Bastian Bøgh Damm beviste endnu engang i går, at han er en af dem der skal holdes øje med i MX2-klassen - især i starterne. Danskeren skød frem iblandt alle fabrikscyklerne, og nåede at få en halv omgang på andenpladsen, inden han desværre sprang sammen med en måske lidt for ivrig Jago Geerts. Vi har fået en status fra Bastian, ovenpå GP'et i Arco di Trento i går.


Bastian Bøgh: "Jeg starter dagen ud med en god tidskval', synes jeg. En plads som nummer 12 det var jeg godt tilfreds med, og jeg følte mig godt tilpas på banen. Til første heat der prøver vi at starte med sanddæk på, for at få en bedre start, og det får jeg så. Jeg får en rigtig god start som 2'er, inden jeg så desværre ryger sammen med Jago på første omgang. Jeg kunne ikke rigtig gøre noget selv følte jeg. Jeg kunne overhovedet ikke se ham før han rammer mig, der er ikke rigtig mere at sige til det. Jeg kom op igen og kørte den hjem. I andet heat følte jeg mig lidt nervøs på banen, måske efter styrtet, men jeg fik kørt den hjem som nummer 15, så det var egentlig stabilt nok."


Foto: WZ Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page