top of page

Bastian Bøgh tilbage med en top 10!


Bastian Bøgh Damm har indtil videre haft et år fyldt med uheld i VM. En rygskade holdt ham ude af de første GP'er, et styrt på de første meter af det lettiske GP endte hans comeback der, og så pådrog han sig sygdom op til sidste weekend i Maggiora. MEN den talentfulde dansker har en rå fart der ikke fornægter sig. Det beviste han i Riola Sardo, hvor han kørte en samlet top 10-placering hjem, til trods for at han faktisk blev taget med i et startstyrt i første heat. Vi fik et par ord fra ham om weekenden.


Bastian Bøgh Damm: "Jeg synes det var en fin weekend. Om lørdagen havde jeg det lidt svært, fik lidt armpump og skulle lige lidt i gang - jeg lavede en del fejl og så videre, og hvad der nu følger med. Heldigvis havde vi lørdag som kvaldag hvor vi kunne lave fejlene, så det var fint at få det af vejen der. I første heat var jeg godt med i starten, men jeg kunne ikke rigtig gøre noget, da jeg rammer en crosser og flyver af selv. Det var der ikke så meget at gøre ved. Men jeg synes kørslen var rigtig god, også i andet heat. Så overall er jeg tilfreds med at jeg klarede det så godt, når man tænker på hvor lidt jeg faktisk har været på crosseren."


Foto: Sevenonepics

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page