Bastian Bøgh vendte stærkt tilbage i Holland!


Bastian Bøgh vendte tilbage bag bommen til Dutch Masters i dag i Holland, hvor flere danskere strålede!


Især i 250-klassen, hvor Bastian Bøgh og Glen Meier viste flotte takter, inden GP'et i Letland i den kommende weekend! Glen kørte en samlet sjetteplads hjem, og er derfor stadig helt i spil til topplaceringerne i serien, mens Bastian vendte tilbage og brillerede, især med en stærk tredjeplads i andet heat, der gav en femteplads på dagen. Efterfølgende meldte Bastian endeligt ud, at han ER til start på søndag til VM i Kegums, efter sin rygskade. Vi jubler! Især fordi Glen også endelig får noget sand under hjulene i årets VM. Ligeledes i 250-klassen var der også otte point til William Kleemann, der arbejder sig stille og roligt i gang på Yamahaen. Nikolaj Skovgaard tog også point.


I 125-klassen var Magnus Gregersen bedste dansker, og han sluttede som 6'er i det stærke felt. Særdeles imponerende, når man tager med, at han kørte sig på podiet til DM i 125cc i Hanherred i går! Sebastian Lorentzen missede lige netop top 10, med 11. plads på dagen.


Frederik Goul var eneste dansker til start i 500-klassen, og her tog Frederik et par point på dagen, i et felt fyldt med VM-kørere!


Du kan finde alle resultaterne fra dagen her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1968225


Foto: SevenonepicturesMX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder