top of page

Bastian gør status


Bastian Bøgh Damm kom til Letland med den røde nummerplade i EMX250-klassen, men desværre så kæmpede danskeren fortsat med følgerne af den skade der havde holdt ham ude i ugerne op til. Derfor fik vi ikke en Bastian i topform at se, selvom der var gode glimt, der viser at han nok skal komme stærkt igen. Vi fik en status fra ham, ovenpå ugen i Letland.


Bastian Bøgh: "Ugen i Letland har været både en op- og nedtur for mig. Der har været positiver, men samtidig har der også været ærgerlige ting. Jeg kom til Letland fredag inden første løb, hvor vi prøvede at tage ud og træne, hvilket var første gang jeg var tilbage på crosseren inden løbet. Det føltes egentlig fint nok, selvom jeg selvfølgelig blev træt efter ikke særlig lang tid, fordi jeg ikke havde kørt længe. Jeg fik et stort slag i hovedet da jeg styrtede og blev skadet, så jeg bliver træt, får ondt i hovedet og bliver lidt svimmel når jeg kører, men det er noget man kan arbejde med, så vi valgte at prøve at køre.


Til første runde i Letland havde jeg derfor overhovedet ikke nogen forventninger. Jeg var bare ude for at se om jeg kunne køre, og det egentlig meget fint. Jeg gennemførte ikke nogen af heatene, men jeg følte alligevel at jeg kørte rigtig godt. Jeg kunne presse de første ti-femten minutter, og viste også at jeg var den hurtigste på banen i andet heat, og satte hurtigste omgangstid. Så det handlede også meget om at vise mig selv at jeg var tilbage.


Anden afdeling i Letland var lidt hård, også fordi jeg jo mistede den røde plade ved første afdeling derovre, men jeg måtte bare kæmpe mig igennem, og prøve at få det bedste ud af det. Jeg lå egentlig okay i første heat, men valgte så at køre ud. Det var måske ikke det klogeste, men jeg valgte at tænke lidt mere på mig selv, fordi jeg begyndte at blive lidt træt.


Tredje afdeling gik også helt fint. Det er lidt svært at sætte ord på, men det har været fint for mig derovre. Også måske bare for at vise at man stadig har farten, og at vi er tilbage for at komme og vinde!"


Vi håber at Bastian er tilbage i topform når EMX250 fortsætter!


Foto: WZ Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page