Bastian startede sæsonen med et BRAG


Bastian Bøgh Damm har vist storform i optakten til sæsonen, så det var derfor med en del spænding og øjne på sig, at danskeren tog hul på EM-sæsonen i den netop forgangne weekend i Valkenswaard. Og det viste sig da også, at Bastians form var noget bedre end alle andres på banen i Holland. Danskeren vandt begge heat, tog den samlede sejr og samtidig den røde nummerplade! En sublim præstation, der virkelig sætter Danmark endnu mere på crossens verdenskort. Vi fik en status fra Bastian, ovenpå den fantastiske præstation.


Bastian Bøgh: "Jeg følte mig godt tilpas på crosseren hele weekenden. Jeg havde en rigtig god tidskval', hvor det lykkedes mig at tage pole position, og få et godt udgangspunkt. I første heat havde en rigtig god start, og jeg var oppe på førstepladsen efter to sving, og så kørte jeg bare mit eget løb derfra. Jeg vandt med et rigtig stort hul, så det er jeg rigtig glad for. I andet heat fik jeg også en okay start - jeg blev lige overhalet i første sving af nogen, men jeg overhalede dem så igen, og endte som 2'er. Kay de Wolf blev jo så disket for at springe for gult flag, så jeg endte med at vinde begge heat, og det er jeg rigtig glad for - ligesom jeg er super glad for at have den røde plade nu."


Foto: Infront Moto Racing @ M. Zanzani

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.