top of page

Bedste heat nogensinde for Mads Rasmussen!


Der har været fart på nogle af de Engine & Suspension kørere som har været i aktion, senest til DM-A i Hjørring.


Mads Rasmussen var specielt godt kørende i dagens første MX1 heat i hjørring.


- Første heat gik over alt forventning. Det hele flaskede sig for mig. Jeg var heldig og komme med i top 10 fra start, fik lavet nogle gode overhalinger og fandt en godt rytme hvor jeg følte mig godt tilpas. Derfra lod jeg egentligt bare heatet køre, fortæller Mads Rasmussen, som altid har syntes at Hjørring var en rigtig fed bane, som han føler sig godt tilpas på.


Mads blev med en 3. plads i første heat noteret for sit bedste DM-A resultat nogensinde, og var godt på vej mod endnu en god placering i andet heat, inden han måtte en tur i jorden.


- I andet heat fik jeg en god start og drejede som 4’er. Jeg lå nummer 4 de første omgange inden jeg fletter styr med en anden og må i jorden. Jeg slog nakken, ryg og hoved, så jeg måtte udgå, men heldigvis var der ingen brud, siger Mads Rasmussen, som blot lige skal slappe lidt af inden han er klar på Husqvarnaen igen.


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page