Bjerregaard godt i gangFørste afdeling af DM rullede over Korskroen i går, og det endte med, at Nichlas Bjerregaard kom derfra med den røde nummerplade på cyklen, efter to - næsten - perfekte heat. Vi fik lige en status fra Nichlas, dagen derpå.


Nichlas Bjerregaard: "Dagen startede stille og roligt ud. Jeg lavede en tid som nummer 3 i kval, hvilket jeg var godt tilfreds med. I 1. heat tager jeg starten og kan hurtigt fornemme, at der havde været styrt i starten, da Kim og jeg allerede var et godt stykke foran på første omgang. Jeg kører egentlig bare mit eget løb hele heatet og prøver på at spare lidt kræfter til andet heat, da det jo var rimeligt varmt. Men jeg trækker stille og roligt fra Kim hele heatet, hvilket resulteret i en heatsejr. I 2. heat tager jeg starten igen og havde lidt lagt en plan om at holde et stille og roligt tempo fra start, for ikke at gå død i varmen. De første 10 minutter ligger vi okay tæt i toppen, men til sidst får jeg et hul, og kan ligge og køre min egen rytme igen. Anden sidste omgang laver jeg en dum fejl i et sving og må hurtigt i jorden, hvilket resulterede i en andenplads i andet heat. Jeg er selvfølgelig godt træt af min fejl. Uden den fejl havde jeg haft en dag med 2 holeshots og hvor jeg havde ført alle omgange, men sådan blev det ikke, og jeg er stadig glad for at komme derfra med den røde plade. Det er ved at være lang tid siden den har siddet på min Yamaha! Jeg vil gerne sige mange tak til alle mine sponsorer og ikke mindst mekaniker, Andreas Hansen."


Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.