top of page

Bjerregaard snart klar igen


Den forsvarende mester i MX1-klassen, Nichlas Bjerregaard, viste igen god fart til anden afdeling af DM i Hjørring, men et styrt i andet heat, ødelagde hans dag. Det gik dog ikke værre, end at han kom igennem og kunne tage tredjepladsen på dagen. En såret hånd holdt ham dog fra det svenske mesterskab her i weekenden, men heldigvis er der ikke sket noget yderligere, og han er snart klar igen. Vi fik en status fra ham, ovenpå løjerne på Sønderskovbanen!


Nichlas Bjerregaard: "Dagen i Hjørring startede med en helt igennem elendig tidskval', hvor jeg følte mig rigtig dårligt tilpas og bare ikke kunne få noget til at fungere, på den meget tunge og svære bane. I 1. heat får jeg en fin start som 2’er, og jeg brugte så lidt tid på lige at finde rytmen, men det lykkedes og jeg får lukket hullet op til 1’eren, men jeg lavede et par fejl og blev holdt lidt tilbage af et par omgangskørere, men jeg kunne køre i mål som 2’er, hvilket jeg var okay tilfreds med efter min elendige tidskval. I andet heat taget jeg starten, men må overlade førstepladsen hurtigt. Jeg finder en okay rytme og føler mig okay tilpas. Jeg kan lukke hullet lidt igen til 1’eren, men jeg laver en dum fejl og ryger på låget. Under styrtet slår jeg min hånd, og jeg var ikke helt sikker på jeg kunne fortsætte, men det lykkedes mig at komme i gang igen og kæmpe mig op på en 6. plads. Det resulterede i en 3. plads på dagen. Min hånd er ved at være okay igen. Den hævede gevaldigt og jeg kunne ikke rigtig bruge den - hvilket også var derfor jeg besluttede at blive hjemme fra det svenske mesterskab. Hånden er snart klar igen, intet brækket eller noget, så nu starter forberedelsen til næste DM i Randers!"

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page