top of page

Blændende danskerdag i Trentino!


I søndags var det stolpe ud for danskerne, men i dag i Arco di Trento, spillede de sig selv helt ind i kampen igen, med flere strålende præstationer! #gotko #11train #bbdammit


MXGP

Thomas Kjer Olsen fik igen ikke starterne med sig, men at danskeren er i storform, er der ingen tvivl om - slet ikke efter dagens afdeling - der også bød på en kvalifikation som nummer 7. Thomas kørte sig nemlig bomstærkt op igennem feltet i begge heat, til 8. pladsen i første heat og 7. pladsen i andet, og det gav en sjetteplads på dagen, der er en tangering af hans bedste resultat i MXGP-klassen. Sejren gik til Antonio Cairoli, på en dag hvor kampen om VM-titlen nåede et nyt absurd niveau. Jeffrey Herlings, Romain Febvre og Tim Gajser er kun tre point fra hinanden, inden de tre sidste afdelinger. Det stod klart efter en samlet andenplads på dagen til Gajser, en tredjeplads til Febvre, og en DNF til Herlings i første heat.


Thomas Kjer Olsen: "I dag var en virkelig fed dag. Lige fra jeg kørte ud på banen til kvalifikationen, følte jeg mig godt tilpas på cyklen, og det kunne også ses på min indsats. Det er en bane der er svær at at overhale på, men jeg kørte mig op igennem feltet i begge heat fra udenfor top-10, og jeg var i stand til at kæmpe hele vejen til mål, hvilket er noget jeg har arbejdet hårdt på, på det seneste. Det har været en fantastisk dag, og hvis jeg kan forbedre mine starter, så er jeg da spændt på om jeg ikke kan kæmpe med lidt længere fremme i feltet!"


Resultat, Trentino 2:

1. Antonio Cairoli - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Romain Febvre - Kawasaki

4. Jeremy Seewer - Yamaha

5. Glenn Coldenhoff - Yamaha

6. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

7. Ben Watson - Yamaha

8. Brian Bogers - Gasgas

9. Henry Jacobi - Honda

10. Jeremy van Horebeek - Beta


Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 573p

2. Romain Febvre - 572

3. Tim Gajser - 570

10. Thomas Kjer Olsen - 266


MX2

Mikkel Haarup var igen mand for en glimrende kvalifikation, men desværre blev det ikke omsat til to gode starter. Danskeren måtte derfor køre sig op igennem feltet, men det gjorde han så også med stor snilde. Op i top 10 nåede han i begge heat, og samlet på dagen, var han måske tæt på den kører, der lavede flest overhalinger. Det gav en samlet tiendeplads på dagen. Bastian Bøgh Damm viste potentialet i første heat, med endnu en glimrede start og en 12. plads. I andet heat kostede et styrt desværre pointene. Sejren gik til Rene Hofer, i en dramatisk afdeling, der så styrt til højre og venstre. Jago Geerts tog andenpladsen, foran Ruben Fernandez.


Resultat, Trentino 2:

1. Rene Hofer - KTM

2. Jago Geerts - Yamaha

3. Ruben Fernandez - Honda

4. Mattia Guadagnini - KTM

5. Maxime Renaux - Yamaha

6. Simon Längenfelder - Gasgas

7. Jed Beaton - Husqvarna

8. Wilson Todd - Kawasaki

9. Tom Vialle - KTM

10. Mikkel Haarup - Kawasaki

17. Bastian Bøgh Damm - KTM


Samlet:

1. Maxime Renaux - 595p

2. Jago Geerts - 508

3. Tom Vialle - 492

12. Mikkel Haarup - 247

19. Bastian Bøgh Damm - 106

23. Glen Meier - 31


Du kan finde alle resultaterne her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Husk at du kan finde alle heat gratis, on-demand, på discovery+! Link: https://www.discoveryplus.dk/programmer/motocross-world-championship


Næste GP er på søndag samme tid og sted!


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page