top of page

- Blandede følelser


Sara Andersen kørte et brag af et andet heat, til første VM-afdeling i Spanien i weekenden, hvor en tredjeplads gjorde at hun startede VM ud med en fjerdeplads - den bedste start danskeren nogensinde har fået på VM. Alligevel var det en lidt ærgerligt Sara der gjorde status efterfølgende.


Sara Andersen: "Jeg har lidt blandede følelser efter første afdeling af VM i Spanien. Jeg havde ikke den bedste dag lørdag, hvor jeg både kørte dårligt og havde det dårligt. Jeg fik nok en top 10 start og kørte mig op på 6. pladsen, hvor jeg lå stort set hele heatet, men der var ikke flere kræfter og blev overhalet på sidste omgang, så det var rigtig ærgerligt. Heldigvis fik jeg vendt weekenden til noget mere positivt om søndagen. Jeg var 6’er fra start og fik mig hurtigt kørt op på 3. pladsen og lå der hele heatet. Det blev til en 4. plads samlet med 2 point til podiet. Det er en god start for mig, har aldrig startet en sæson bedre ud, så det tegner positivt. Jeg vil kæmpe videre, så jeg kan forblive i den gode ende af feltet."


Foto: Full Spectrum Media

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page