top of page

Bobbi med nyt team i 2023!


Når 2023 kommer, så bliver det med et nyt team omkring Marcus "Bobbi" Petersen, der samtidig stepper lidt op for ambitionerne til den kommende sæson. Forståeligt, efter en af hans bedste sæsoner nogensinde. Vi fik en snak med ham om 2022, og om hvad der venter i 2023.


Marcus "Bobbi" Petersen: I 2022 har jeg egenlig haft en okay sæson! Jeg nåede til dels mine mål, eftersom jeg ikke fik kørt og trænet så meget, som jeg ellers havde håbet på! Jeg sluttede indenfor top 10, og jeg nåede at slutte samlet i top 5 i en afdeling! Det er et kanon springbræt frem mod min 2023-sæson! I 2023 bliver det i “nye farver” jeg tørner ud - det vil sige at jeg har taget afsked med Henrik fra Westcoast MX, og der skal lyde en kæmpe tak til ham for al hjælp! Sammen med Fastlane MX Decals, har vi skabt et nyt team, som bliver luftet i 2023. Navnet bliver Fastlane Racing team, og vi får flere navne under dugen snarest! Det bliver super fedt at komme igang med! I 2023 kommer jeg til at sigte efter nogle bedre resultater i A-MX2 og jeg vil meget gerne slutte i top 5! Derudover skal jeg prøve kræfter med ADAC MX Masters, og forhåbentlig den ene afdeling af EMX-2T i Loket! Det bliver selfølgelig stadig på en blå røgmaskine! Jeg kører Yamaha YZ250 til næste år igen! Planen er at jeg bliver at finde i Jyske Bank BOXEN igen, til Herning Supercross! Forhåbenlig med lidt bedere forberedelse, så jeg kan gøre noget mere! Jeg glæder mig! Jeg vil også benytte lejligheden til igen at sige kæmpe tak til Westcoast MX for 2022, og til Fastlane MX Decals for troen på mig i 2023! Og selfølgelig alle mine andre sponsorer! Det skal nok blive fedt!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page