top of page

Brækket kraveben til Mads Balzer


Mads Balzer har ikke lige haft den sæson han har drømt om, og her op imod femte afdeling af DM i Holstebro, har den lidt endnu et træls setback.


Mads Balzer: "Jeg væltede i forgårs til træning i Holstebro. Jeg ramte en stor kant på toppen af et hop og røg forover. Jeg landede lige på skulderen, og med det samme kunne jeg mærke at den ikke var god. Så vi kørte en tur forbi skadestuen, hvor de kunne konstatere, at jeg havde brækket mit kraveben… Dommen lød på indtil videre 4 uger på sidelinjen - og så må vi se hvad de siger til tjek-op om 4 uger. Jeg håber egentlig bare at være klar til finalen i Fjerritslev, og forhåbentlig få rundet en lidt op-ad-bakke-sæson fint af.

Tak til alle der hjælper og støtter mig, også når det hele ikke går som man gerne vil!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page