Brugbart resultat for TKO


Efter blot to dage på cyklen, og godt fem uger på sidelinjen, så tog danske Thomas Kjer Olsen hul på VM-serien i går i England, og med den minimale forberedelse, så kæmpede sig igennem smerterne fra sit håndled, på mest heroiske vis. Ambitionen var at tage så mange point som muligt, og med en femteplads i andet heat, rakte det til den samlede syvendeplads. En sublim damage control fra TKO, og det var da også en nogenlunde tilfreds dansker, der kunne gøre status efterfølgende.


Thomas Kjer Olsen: "Jeg er glad for hvordan det gik i weekenden, efter kun to dage på cyklen i denne uge, efter min skade i januar. Jeg var lidt skuffet efter første heat. Min start var ikke så god, og jeg var begravet nede i feltet. Det er en meget stærk klasse i år, så det er svært at køre sig op, når man får en dårlig start. Femtepladsen i andet heat var god, og den tager jeg gladeligt, efter så lang tid væk fra cyklen. En samlet syvendeplads er et godt resultat, og en god start på sæsonen. Jeg kom til England for at få så mange point som muligt, og det er hvad jeg gjorde. Jeg ser allerede frem til næste weekend, da jeg ved at min fart og form begge er virkelig gode."


Husk at du kan se alle VM-heat fra England on-demand på Dplay: https://www.dplay.dk/programmer/motocross-world-championship


Foto: Ismo Uytdewilligen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder